Laman Student Universiti Utara Malaysia
 

 
Menu
 
 
 
Klab Cupid
:: Berborak(baru)
:: galeri

Archives

 
 
.



Khamis, July 06, 2004

Update terbaru

Sorry tak sempat update, ada orang hantar gambar, saya dah masukkan di galeri yg mana yg sempat. Saya sekarang sibuk buat website untuk komersil, tak tau berhasil tak tapi nak try la. Join la forum.... .



Jumaat, March 12, 2004

Update terbaru

Saya habis exam 13 ni lepas tu terus kena pergi KL, baru dapat kerja, start 15 ni. So tak tau la kat KL ada internet tak. Saya baru ubahsuai forum, apa-apa tolong la bagi idea........ .



Jumaat, January 09, 2004

Update terbaru

Kami telah bagunkan satu aplikasi interaktif untuk anda mengupload gambar, anda hanya perlu upload gambar anda dan masukkan biodata, kami akan paparkan dalam laman ini. Lakukan sekarang di.........galeri .



Selasa, January 06, 2004

Kelab siber cupid UUM

Selamat Datang, Ke cupid UUM, ruangan mencari kawan, penpal, kekasih dan sebagainya. Kita sedia tahu UUM ini besar ditambah pula dengan kesibukan belajar maka agak sukar kita mencari kawan atau kekasih yang kita impikan oleh itu laman ini cuba menyelasaikan masalah ini. Kita berkenalan di Alam siber dahulu.... Anda digalakkan menjadi ahli, kelebihan ahli adalah biodata serta gambar mereka akan dipaparkan dilaman ini. So sila kirimkan(attach) gambar dalam bentuk jpeg(jika ada) dan biodata anda ke email: reza_akhbar@hotmail.com Sementara itu mari kita berborak di.........ruangan berborak .



Selasa, Januari 06, 2004

Pembinaan Laman Web
Laman ini dalam proses pembinaan, sesiapa berminat untuk belajar tentang internet dan membantu membina laman ini datang ke bilik saya di Bukit Kachi 2 16B 109 atau email maklumat anda ke reza_akhbar@hotmail.com.
Kami memohon maaf keadaan laman ini dan ruangan forum yang tidak dikawal. Sesiapa berminat untuk mengawal forum sila email, kami akan beri kuasa untuk anda edit tulisan yang tidak patut.

-faizal 11:12 AM
 

Home  |  Archives