Make your own free website on Tripod.com

 
Laman Student Universiti Utara Malaysia
 

 
Menu
 
 
 
Klab Cupid
:: Berborak
:: galeri
:: cari kenalan

Archives

 
 
Selasa, January 06, 2004

Kelab siber cupid UUM

Selamat Datang, Ke cupid UUM, ruangan mencari kawan, penpal, kekasih dan sebagainya. Kita sedia tahu UUM ini besar ditambah pula dengan kesibukan belajar maka agak sukar kita mencari kawan atau kekasih yang kita impikan oleh itu laman ini cuba menyelasaikan masalah ini. Kita berkenalan di Alam siber dahulu.... Anda digalakkan menjadi ahli, kelebihan ahli adalah biodata serta gambar mereka akan dipaparkan dilaman ini. So sila kirimkan(attach) gambar dalam bentuk jpeg(jika ada) dan biodata anda ke email: reza_akhbar@hotmail.com Sementara itu mari kita berborak di.........ruangan berborak .Selasa, Januari 06, 2004

Pembinaan Laman Web
Laman ini dalam proses pembinaan, sesiapa berminat untuk belajar tentang internet dan membantu membina laman ini datang ke bilik saya di Bukit Kachi 2 16B 109 atau email maklumat anda ke reza_akhbar@hotmail.com.
Kami memohon maaf keadaan laman ini dan ruangan forum yang tidak dikawal. Sesiapa berminat untuk mengawal forum sila email, kami akan beri kuasa untuk anda edit tulisan yang tidak patut.

-faizal 11:12 AM
 

Home  |  Archives